Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Potpuno novi Disney on ice show “Čarobna kraljevstva” stiže u Arenu Zagreb!

Najveći i najbolji svjetski spektakl na ledu

Najveći i najbolji svjetski spektakl na ledu

Uđite u bajkoviti svijet Disney čarolije! Pripremite se na non-stop zabavu uz vaše najdraže Disney priče. Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljene sestre Elsa i Anna iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena – “Snježno Kraljevstvo” (Frozen).

 

 

I ovaj put će nas podsjetiti kako prava ljubav dolazi iznutra i kako smo svi junaci svoje priče. Doživite uzbuđenje uz Disney© Pixar Aute. Pogledajte Munjevitog Jurića u utrci na ledu kakvu još niste vidjeli! Ubacite u petu brzinu i vi i vaši mališani bit ćete oduševljeni likovima i akcijom na ledu.

 

DOI2017-830x553_7 DOI2017-830x553_9

 

Uronite u pustolovinu uz Arielu, malu sirenu, princezu morskog kraljevstva. Igračke će se vratiti u grad s herojskom akcijom kada ekipa iz “Priče o igračkama” krene u bijeg i utrku do kuće na najizazovnijoj avanturi ikad!

 

DOI2017-830x553_6 DOI2017-830x553_5

 

Od kotača do valova, preko ledenih brijegova do beskraja, najdraži Disney trenuci oživljavaju pred vašim očima u četiri nezaboravne priče za djevojčice i dječake. Ali i one starije koji imaju maštu i koji se nisu zaboravili zabavljati!

 

DOI-2017-banner-970x250px-RTL-CTA

 

Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim te web stranicama www.eventim.hr i www.disneyonice.com.hr


Promidžbeni članak


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.