Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Mladi sisački tigrovi izvrsni na 6. Zagreb karate kupu!

Nastupilo 87 klubova iz jedanaest država

Nastupilo 87 klubova iz jedanaest država

U subotu, 9. rujna 2017. u “Kutiji šibica” održan je 6. Zagreb Karate Cup, jaki međunarodni turnir u izvrsnoj organizaciji Zagrebačkog karate saveza. 733 natjecatelja, 87 klubova iz jedanaest država (Austije, Bosne i Hercegovine, Belgije, Njemačke, Danske, Finske, Hrvatske, Mađarske, Srbije, Slovenije i Slovačke) učinili su ovaj turnir jednim od najjačih u sezoni.


IMG_1006


Mladi tigrovi iz Sisak su nastupili izvrsno u ovoj jakoj konkurenciji: Lana Golomboš je do finala pobjedila konkurentice iz Mađarske, a u finalu briljirala protiv domaće natjecateljice i osvojila 1. mjesto u borbama učenica do 44 kg, Roko Dumbović je u borbama mlađih kadeta do 41 kg jako dobro nastupio, ali bez ostvarenog plasmana. Od Roka tek očekujemo rezultate sa podizanjem forme nakon ljetne pauze, obzirom na osvojenu broncu na zadnjem državnom prvenstvu.


Tia Škrljac, također brončana sa zadnjeg državnog prvenstva, u kategoriji borbe mlađih kadetkinja do 40 kg osvojila je 1. mjesto tako što je u finalu pobjedila jaku domaću suparnicu. Luka Stefano Ciprić nastupio je u borbama u kategoriji kadeta do 70 kg ali nedovoljno dobro da bi ostvario plasman u ovako jakoj konkurenciji.


IMG_1005


Lucija Bunjevac izvrsnim nastupom u borbama kadetkinja do 45 kg osvojila 3. mjesto pobjedivši suparnice redom iz Finske, Slovačke i Mađarske uz poraz u neizvjesnom polufinalu protiv domaće suparnice.


Na turnir je došla i ozljeđena Nikolina Golomboš sa longetom i štakama ovaj puta kao najglasniji navijač kluba. Tigrove 16. rujna očekuje sljedeći turnir 14. Karlovac Open.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.