Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Mejaše i Miroslava Škoru posvađala pjesma “Otključaj mi vrata”

“Ljeto ćemo posvetiti koncertima na kojima ćemo promovirati novi singl”

"Ljeto ćemo posvetiti koncertima na kojima ćemo promovirati novi singl"

Novi singl popularnih Mejaša “Otključaj mi vrata” u kojoj im se pridružio Miroslav Škoro donio je nesuglasice u njihov, do sada, harmoničan odnos. Srećom, samo za potrebe snimanja duhovitog videospota u režiji Marka Zeljkovića, snimanog u idiličnom mjestu Sv. Križ Začretje u Hrvatskom zagorju, točnije u Kleti Kozjak.

Glazbu pjesme objavljene na posljednjem albumu Mejaša “Sexy ritam” potpisuju Denis Dumančić i Željko Barba, tekst Denis Dumančić, Fayo i Miroslav Škoro, a aranžman i produkciju Denis Dumančić te Branimir Mihaljević.

 

 

U spotu su do izražaja došle izvrsne glumačke sposobnosti svih aktera, pa se tako Edo našao u nezgodnoj situaciji pod krevetom mlade Antonele skrivajući se od zaštitnički raspoloženog oca Mire. Obzirom da se prijateljima pomaže u nevolji, ostatak ekipe Mejaša pokušava ga spasiti pod svaku cijenu.

– “Pjesma “Otključaj mi vrata” dio je albuma “Sexy ritam” i jako smo ponosni jer sada svih 15 pjesama s albuma ima i video spot. Ljeto ćemo posvetiti koncertima na kojima ćemo ujedno promovirati i novi singl, a nakon ljeta se ponovo zatvaramo u studio i krećemo sa snimanjem novih pjesama”, kažu uvijek odlično raspoloženi Mejaši kojima je na CMC festivalu u Vodicama dodijeljeno priznanje za srebrnu nakladu albuma “Bolji nego ikad”.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.