Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

U Sisku 12. Siscia open jazz & blues festival

U razdoblju od 29. lipnja do 13. srpnja

U razdoblju od 29. lipnja do 13. srpnja

Najavljujući cjelokupan program direktor festivala i sam glazbenik, Damir Kukuruzović, najavio je festival koji će se održavati na terasi Siscia jazz cluba, obalama Kupe i uz povijesnu zgradu Malog Kaptola.
 
Kukuruzović je istaknuo kako je riječ o 12. međunarodnom jazz & blues festivalu te kako se ni ove godine nije štedjelo na kvaliteti programa te zahvalio svim sponzorima.
 
Nešto više o programu festivala:

 

 

 

JAZZ-CLUB-07-640x426

JAZZ-CLUB-08-1024x492

 

Kukuruzović o Paulusu Scheferu  koji će završetak festivala učiniti posebnom poslasticom te s kojim će zasvirati i sam Kukuruzović i Django group :

 

 

Boris Ciglenečki, poznati bubnjar, producent i glazbeni urednik rekao je nešto o Siscia jazz klubu te o samom jazzu:

 

 

Dodao je kako za voditi jedan ovakav klub nije dovoljno samo biti dobar glazbenik nego se mora i živjeti glazbu te nazvao Damira Kukuruzovića dobrim duhom jazza.

 

Goran Grgurač, pročelnik gradskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo istaknuo je važnost Siscia jazz kluba i ovog festivala:

 

 

Ukoliko želite uživati u jazz glazbi i postati dio jednog od najznačajnijih glazbenih događaja u Hrvatskoj, posjetite Siscia open jazz & blues festival u razdoblju od 29. lipnja do 13. srpnja. Dodajmo kako svi koncerti počinju u 21 sat.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.