Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati odgođenih utakmica I. ŽNL

Odigrane posljednje dvije odgođene utakmice 12. kola

Odigrane su i posljednje dvije odgođene utakmice 12. kola Jeseni 2016, jer već idući vikend slijedi nastavak proljetnog dijela prvenstva I. ŽNL.

U Sisku na Drvenjaku dobro pripremljeni Mlinarićevi dečki svom su suparniku iz Odre udijelili lakih pet komada i tom pobjedom zasjeli na čelo prvenstvene ljestvice. U predgrađu glavnog grada Županije Galdovu crveno crni su sa Banovcem odigrali neodlučeno nakon dobre i borbene igre podjela plijena je bila i najrealnija.

Rezultati odgođenih utakmica, Metalac-Zrinski 5:0, Frankopan-Banovac 1:1. Konačni poredak Jesenskog dijela prvenstava, Metalac, Mladost i TŠK 31, Topusko 30, Banovac i Voloder 29, Lekenik 27, Moslavac 24, BSK 20, Sokol L 19, Frankopan i Sokol R 16, Šartovac 14, Zrinski 12, Sloga 10 i Radnik 9 bodova.

U 16. kolu proljetnog dijela prvenstva koje se igra u subotu i nedjelju 4. i 5. ožujka 2017. u 15.00 sati sastaju se Metalac-Sloga, Mladost-Moslavac, TŠK-Lekenik i Sokol L-Frankopan, a u nedjelju igraju Zrinnski-Šartovac, Sokol R-Topusko, Voloder-Radnik i BSK-Banovac.


 I. Pasanec


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.