Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Prijem gradonačelnika Dumbovića za udruge proistekle iz Domovinskog rata!

Povodom 25.obljetnice međunarodnog priznanja RH

Povodom 25.obljetnice međunarodnog priznanja RH

Povodom 25.obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, koja se obilježava u nedjelju, 15.siječnja, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović danas je organizirao prijem za predsjednike Udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Na obilježavanje spomen dana- Dana međunarodnog priznanja u petrinjsku gradsku vijećnicu došli su predstavnici udruga udovica, roditelja i nekoliko braniteljskih udruga. Podsjetivši na žrtve koje je Petrinja dala tijekom Domovinskog rata, gradonačelnik Dumbović istaknuo je kako je prije dvadeset i pet godina ostvaren vjekovni san hrvatskog naroda- samostalna država:

 

 

P1190615

 

Niti jedna žrtva nije bila uzaludna, naglasio je gradonačelnik:

 

 

Darko Dumbović, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata- ogranka Petrinja kazao je kako je Petrinja platila veliku cijenu za slobodnu i neovisnu Hrvatsku. Za tako mali grad i preveliku:

 

 

P1190616

 

Najzaslužniji za činjenicu da danas imamo samostalnu državu poginuli su hrvatski branitelji, a najbolji način odavanja počasti njihovoj žrtvi jest borba za bolju i pravedniju Hrvatsku, složili su se prisutni na gradonačelnikovom prijemu.

 

P1190611

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.