Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Priznanja najuspješnijim sportašima grada Gline

Brat i sestra Luka i Sara najuspješniji u 2016.

Brat i sestra Luka i Sara najuspješniji u 2016.

„Veliki je to uspjeh za mene, ponosna sam na to jer sam se puno trudila i drago mi je zbog toga rekla je u prigodi dodjele priznanja za najbolju sportašicu grada Gline petnaestogodišnja Sara Malović iz Wushu kluba „Kobra“ iz Gline

 

 

U Hrvatskoj su borbe blaže. Tu sam prije dvije godine proglašena državnom prvakinjom Hrvatske“, rekla je Sara Malović.

Najuspješnijim sportašem za ovu godinu proglašen je njezin brat, 13-godišnji Luka Malović koji se također bavi kung-fuom u Wushu klubu „Kobra“ u Glini.

 

 

Dodjelu priznanja prvi je puta ove godine organizirala Zajednica športskih udruga grada Gline ,a svima nagrađenima čestitao je i gradonačelnik Stjepan Kostanjević

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Grad Glina puno ulaže u sport, a i Sisačko-moslavačka županija prati sve sportske programe i aktivnosti, u skladu sa svojim mogućnostima, rekao je čestitajući nagrađenima sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

 

 

Najuspješnijom ekipom proglašeni su juniori Streličarskog kluba „Glina“, a upravo iz tog kluba dolazi i Robert Potrkač koji je dobitnik nagrade za najuspješnijeg sportaša veterana.  U klubu trenitra i njegova kćerka Vanja Potrkač, ovogodišnja je dobitnica nagrade za najuuspješniju mladu nadu u ženskoj konkurenciji.

Za najuspješniju mladu nadu u muškoj konkurenciji nagradu je ove godine osvojio Goran Bakšić iz Atletskog kluba Glina. Dodajmo još kako je u Zajednicu sportskih udruga grada Gline uključeno više od od 600 sportaša.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.