Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

Kantautoru Ivanu Volariću Zaku uručena druga Zlatna ploča!

“Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru”

"Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru"

Jaskanskom glazbeniku Ivanu Volariću Zaku, u četvrtak 3. studenog 2016. godine svečano je uručena Zlatna ploča za album „Usne varane“. Zaku je u ime diskografske kuće Menart priznanje uručio Tibor Šehtl, urednik izdanja, a okupljenima se, u ime Hrvatskog društva skladatelja, obratio i predsjednik Ante Pecotić.

Ovo je drugo takvo priznanje koje je ovaj talentirani pjevač i autor osvojio u kratkom vremenu. Prva zlatna uspješnica, album “Bolja od najbolje”, nanizao je čak pet megahitova koji u kontinuitetu vladaju radijskim play listama i neizostavan su dio hrvatskog klupskog koncertnog programa, a i pjesme s albuma “Usne varane” , poput “Jedan u nizu” , “Pretjerujem” , “Duguješ mi ljeto” , “Usne varane” , “Ne pitaš za mene” , zaživjele su i na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i kod brojnih poklonika i obožavatelja Zakove glazbe.“Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru. Nema bolje arbitraže od one mojih obožavatelja. Dovoljan je jedan koncert nakon što izbacim novu pjesmu da vidim hoće li postati hitom. Kroz svaku autorsku pjesmu pokušavam udovoljiti željama publike, ali i ostati dosljedan i vjeran sebi. Mislim da je to ono što publika najviše voli u mojim pjesmama i tu nastaje taj magičan spoj” – rekao je Zak.

Osim dvije Zlatne ploče, glazbenik je nakon prvih mjesec dana prodaje albuma “Usne varane” dobio Srebrnu ploču za prodanu nakladu, a i struka je prepoznala njegov neosporni talent i rad dodijelivši mu Platinasti forte za iznimno velik broj prodanih nosača zvuka. Ljubav i predanost glazbi tajna su Ivanove uspješne karijere koju, korak po korak, gradi već godinama uzlaznom putanjom.

U ovom trenutku užurbano priprema najveći projekt dosad – veliki koncert u zagrebačkoj Areni uoči Valentinova, 11. veljače 2017. godine. Publici je pritom najavio scensku i glazbenu poslasticu koju će dugo pamtiti.

“Glazba je moj život, pokretač i snaga. Sretan sam i ponosan što publika prepoznaje i podržava moj rad. Vjerujem da će kemija između mojih obožavatelja i mene trajati godinama, jer imam još mnogo neispisanih stihova u glavi, mnogo je još toga što želim pokrenuti i napraviti na glazbenoj sceni” – zaključuje glazbenik.

Uz trud i energiju koju ulaže, uspjeh je, vjerujemo, neizostavan, kao i Zlatne ploče koje će se nastaviti nizati u njegovoj kolekciji.


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.