Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tisuće fanova “Zvjezdanim nebom” prisjetilo se Toše Proeskog!

“Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome”

"Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome"

Devetu godinu zaredom u glavnom gradu Makedonije Skopju održana je tradicionalna glazbena manifestacija “Zvjezdano nebo”, u znak sjećanja na Tošu Proeskog. ‘Zvjezdanim nebom’ obožavatelji se prisjećaju 5. listopada 2007., dana kada je Toše održao svoj posljedni koncert u Skopju na tamošnjem gradskom stadionu.

Tisuće fanova nikad prežaljenog makedonskog slavuja okupili su se tako ponovno na trgu u Skopju, kako bi slušali i pjevali njegove pjesme.


zvjezdano_nebo_skopje_foto_by_steruli_terjoski_2


Tom prigodom na velikom video zidu emitiran je video isječak sa koncerta iz 2007. godine, a u pozadini je išla pjesma ‘Bože, brani je od zla’, verzija koju je Toše otpjevao u kućnoj atmosferi uz gitaru. Brojni štovatelji Toše Proeskog, također se tradicionalno sastaju početkom listopada i sudjeluju u dobrovoljnom darivanju krvi, a tako je bilo i jučer u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Upravo je svojom humanošću i sam Toše pomagao onima kojima je to bilo potrebno, a ljudi koji su ga voljeli nastavljaju njegovim putem. Dobro je činiti dobro, a Tošine riječi Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome.’ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog čovjeka, ali i onima koji nisu imali tu priliku.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.