Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Počinje 9. Prolog

20 sati, Dom KKV- HNK Šibenik- predstava Laživac

20 sati, Dom KKV- HNK Šibenik- predstava Laživac

Na kazališne daske Doma kulture Kristalna kocka vedrine stiže deveto izdanje Festivala regionalnih kazališta Prolog!
Ministarstvo kulture, podsjeća ravnateljica Valentina Ivanković Pelikan  je upravo u sisačkom Gradskom kazalištu pronašlo partnera s kojim je odlučilo povezati i pružiti priliku novoobnovljenim regionalnim kazalištima da pokažu svoja najbolja godišnja ostvarenja.Ovogodišnjem Prologu pomogli su i Sisačko-moslavačka županija, Grad Sisak i brojni sponzori.

Premijerna godišnja ostvarenja svakog od kazališta najbolja su potvrda uspješne profesionalizacije i stvaranja visoke umjetničke kvalitete repertoara. Takav je slučaj i s ovogodišnjim programom Prologa.

Na završnici Prologa najbolja predstava po izboru publike dobit će nagradu, statuu akademskog kipara Marijana Glavnika.
Kako bi što veći broj Siščana mogao uživati u kazalištu, pripremljene su  i ove godine pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, a nude mogućnost gledanja svih deset predstava na festivalu. . Pojedinačne ulaznice možete kupiti po cijeni od 30 kuna, dok učenici, studenti i umirovljenici imaju popust pa ulaznice za njih koštaju 20 kuna.

I najmlađi će doći će na svoje. Dramska družina Pinklec za najmlađe će tako, 16. studenog u 11 i 13 sati odigrati predstavu Pola-pola.

Prolog traje do 21.studenog kada je na programu premijera predstave Gradskog kazališta Sisak “Pluća” u režiji Aide Bukvić.

No, ne zaboravite večeras otvorenje Prologa u Kockici u 20 sati

 

Dobrodošli na 9. Festival regionalnih kazališta Prolog

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.