Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Uručeni ugovori za pomoćnike u nastavi

44 učenika će imati svog pomoćnika u nastavi

44 učenika će imati svog pomoćnika u nastavi

Gradu Sisku odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Rukom pod ruku – faza II” kojim će biti osiguran rad pomoćnika u nastavi u sisačkim osnovnim školama. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.835.630,21 kuna od čega je iznos bespovratnih sredstava 1.686.696,03 kuna dok je stopa vlastitog sufinanciranja 8,11% (148.934,17 kuna).

pom 3

Ugovore je u okviru dodjele bespovratnih sredstava „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II“ iz Europskog socijalnog fonda uručio u utorak, 30.kolovoza  u Zagrebu tehnički ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar, a u ime Grada Siska ugovor je primio zamjenik gradonačelnice Marko Krička.

pom 1

Današnjim potpisivanjem i uručenjem ugovora, Gradu Sisku i službeno su odobrena bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda što znači da će 44 učenika s teškoćom u razvoju u školskoj godini koja je pred nama imati svog pomoćnika u nastavi.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.