Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Elena Pazman osvojila srebro za reprezentaciju Hrvatske!

Održano Prvenstvo Balkana za mlađe juniore

Održano Prvenstvo Balkana za mlađe juniore

Elena Pazman, atletičarka AK “Moslavina”, osvojila je srebrnu medalju za reprezentaciju Hrvatske u disciplini 1500m na Prvenstvu Balkana za mlađe juniore održanom u subotu u Kruševcu u Srbiji.

Elena je disciplinu istrčala za 4:37,50 i donijela klubu, ali i gradu Kutini prvu povijesnu  medalju s prvenstva Balkana. Prvenstvo je okupilo oko 500 atletičara iz 15 zemalja Balkana, a hrvatska reprezentacija osvojila je ukupno osam medalja: tri zlatne, tri srebrne i dvije brončane.


IMG_1288


AK Moslavinu predstavljala je i Tena Desić koja je u disciplini bacanja diska osvojila odlično 6. mjesto. Elenu i Tenu uskoro očekuje novi nastup za reprezentaciju i to na Europskom prvenstvu za mlađe juniore i juniorke Tbilisi 2016., no ovoga puta nažalost bez pratnje svog trenera.

“Moram priznati da smo ovu medalju jako željeli i ovo nam je prva medalja s prvenstva Balkana!  Na ovakvom prvenstvu je velika konkurencija, iz mnogih zemalja došli su vrhunski atletičari i time je ova medalja još sjajnija. Naša reprezentacija je ostvarila odličan uspjeh i ponosno smo se vratili kućama i pripremama za još jedno prvenstvo koje je za desetak dana pred nama”, istaknuo je trener Ivan Desić.


IMG_1286


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.