Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

Jacques Houdek predstavio novi singl “Pričaj” s albuma “Meni za ljubav”

“Oduvijek mi je želja bila snimiti spot u Londonu!”

"Oduvijek mi je želja bila snimiti spot u Londonu!"

Za vrijeme svog nedavnog boravka u Londonu, Jacques Houdek snimio je spot za singl “Pričaj” s albuma “Meni za ljubav”. Spontano i bez prethodnih planova Jacques je na nagovor svojih prijatelja odlučio izlet u svom omiljenom gradu ovjekovječiti slikom.

“Oduvijek mi je želja bila snimiti spot u Londonu! Najbolje stvari uvijek se dese sasvim spontano – pa tako i ovo uzbudljivo snimanje za moj singl ‘Pričaj’. Moji vjerni fanovi često su slali upit kada ću snimiti spot baš za tu pjesmu s albuma pa sam ih odlučio iznenaditi i pred ljeto izdati upravo taj singl – vjerujem da će im se i spot svidjeti, ja sam prezadovoljan i jedva čekam čuti reakcije publike!”, otkriva Jacques kojeg očekuju brojni nastupi ovoga ljeta te gala koncert na Velikoj Ljetnoj pozornici u Opatiji 12. kolovoza.

Pjesmu “Pričaj” napisala je Aleksandra Milutinović, produkciju potpisuje Predrag Peggy Martinjak, a režiju spota Goran Kurjak, Goran Kovačić i Mihovil Bek. “Pričaj” je šesti Jacquesov singl s albuma “Meni za ljubav” objavljen 2012. godine nakon čega je uslijedila diskografska pauza. Na povratak se nije dugo čekalo, Jacques je prvo oduševio u ulozi mentora u hrvatskom “The Voiceu”, a potom i hit singlovima “Nov čovjek”, odličnom duetu “Tugo moja” s Tonyjem Cetinskim te starogradskim klasikom “Jesen stiže, dunjo moja”. Upravo je ta pjesma najavila njegov novi album “Tko je, srce u te dirn’o?” na kojem će se naći prekrasne starogradske pjesme u još jednoj savršenoj Jacquesovoj interpretaciji. 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.