Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održana 88. skupština DVD-a Desno Trebarjevo

Jedno od najtrofejnijih vatrogasnih društava u županiji

Jedno od najtrofejnijih vatrogasnih društava u županiji

Dobrovoljno vatrogasno društvo Desno Trebarjevo, jedno od najtrofejnijih u našoj županiji, održalo je večeras u Spomen domu Braće Radić svoju 88. skupštinu.

 

P1140210

 

Ovo Društvo,podsjeća njegov predsjednik, inače i predsjednik Vatrogasne zajednice SMŽ, Mijo Brlečić,okuplja oko 150 članova.U proteklih godinu dana, srećom, nisu imali puno intervencija.

 

P1140217

 

 

P1140201

 

Skupštini DVD-a Desno Trebarjevo odazvali su se i ove godine brojni gosti – među njima i gosti iz njemačke pokrajine  Breisgau-Hochschwarzwald.

 

 

Rad DVD-a Desno Trebarjevo pohvalio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je na svečanost stigao kao kolega vatrogasac,odjeven u vatrogasnu uniformu.

 

P1140197

 

 

Župan je članovima DVD-a Desno Trebarjevo, ali i svim vatrogascima naše županije, zahvalio što pridonose sigurnosti naših stanovnika.

Prije Desnog Trebarjeva nazočio je i skupštini DVD-a Taborište, na glinskom području.Ovaj mali DVD, kaže Žinić, susreće se s puno više problema.

 

 

„Uz osnovnu zadaću spašavanja ljudi i imovine, vatrogasna društva u malim sredinama, često su i središta društvenog života“, rekao je Žinić te poručio:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.