Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Spektakularni doček Nove godine uz izvođače Croatia Recordsa

Izvođači pripremili nastupe kojima će oduševiti publiku u novogodišnjoj noći

Izvođači pripremili nastupe kojima će oduševiti publiku u novogodišnjoj noći

Nova 2016. sve je bliže, a izvođači Croatia Recordsa već odavno su pripremili nastupe kojima će oduševiti publiku u novogodišnjoj noći.

Parni Valjak ove godine slavi sjajni jubilej! Bend koji je u 40 godina karijere obilježio domaću scenu, za doček Nove godine svira na Trgu maršala Tita u Rovinju. Proteklog vikenda su dva dana za redom svirali u zagrebačkom Domu sportova, čime su dokazali i da su jedan od najvećih bendova na ovim prostorima. Publika obožava njihove svevremenske hitove, a sigurno će odličan koncert pripremiti i u novogodišnjoj noći.


noname(2)


Jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, Jelena Rozga, dočekuje 2016. godinu velikim koncertom u Poreču. Pjevačica je ove godine odradila nekoliko vrhunskih koncerata, a domaći radijski eter je osvojila pjesmama “Kraljica” i “Otrov”. Svaka njezina pjesma naiđe na plodno tlo kod publike, a koncerte rasprodaje diljem Hrvatske.

Popularna Maja Šuput u Novu godinu će uvesti goste vodičkog hotela Olympia. Pjevačica koja je prije nekoliko dana objavila novi studijski album “Showgirl”, svojim hitovima će sve potaknuti na ples. Brzi ritmovi i stihovi koji često opisuju njezin užurbani život doveli su Maju na vrh ljestvice najboljih zabavljača na estradi, što će sigurno dokazati i novogodišnjim koncertom u Vodicama.

Opća Opasnost, jedan od najboljih domaćih rock bendova, nakon božićnog koncerta u Županji priprema veliko novogodišnje slavlje u Varaždinu. Publika u Varaždinu će u najluđoj noći imati prilike poslušati njihove najveće hitove, a uvijek dobro raspoloženi članovi benda osigurat će odličnu zabavu.

Grupa Magazin ove godine u novogodišnjoj noći nastupa u Makarskoj na Kačićevom trgu. Jedna od najboljih domaćih grupa na čelu s pjevačicom Andreom Šušnjarom oduševit će makarsku publiku svojim brojnim hitovima, a odlična zabava sigurno će se produžiti do dugo u noć.


noname(1)


Crvena jabuka će na dočeku Nove godine nastupiti na Trgu Ante Starčevića u Osijeku. Popularni bend ove godine je odsvirao nekoliko desetaka koncerata u sklopu turneje kojom slave 30. rođendan, a kojom su dokazali kako su jedan od najboljih live bendova u regiji. Osječani će u novogodišnjoj noći moći poslušati sve njihove uspješnice, koje ih zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Mostarsku publiku ove će godine uveseljavati Mladen Grdović, koji će nastupati s kolegom Jasminom Stavrosom. Pjevač koji je tijekom svoje bogate karijere nanizao brojne hitove te je nastupao na više desetaka domaćih festivala, zasigurno će publiku rasplesati do jutra.

Posjetitelje hrvatske metropole će u Novu 2016. godinu uvesti Teška industrija. Bend koji svakim svojim singlom osvoji domaći radijski eter pobrinut će se za odličnu zabavu na središnjem zagrebačkom trgu.

Puno posla ove godine imaju i naši poznati tamburaški sastavi. Bosutski bećari će ove godine nastupati u Vinkovcima, a u istom gradu će publika moći uživati i uz tamburaški sastav Vranac. Džentlmeni nastupaju u klubu Gardens u Međugorju, dok će popularni tamburaši u starkama, Mejaši, uveseljavati publiku u Krapini. Naši popularni tamburaši imali su pune ruke posla čitavu godinu, odradili su brojne nastupe, a mnogi od njih su objavili i nove studijske albume.

Aktualne singlove izvođača Croatia Recordsa pronađite na adresi singlovi.crorec.hr, a njihove nove albume možete pronaći u svim trgovinama Croatia Recordsa te na Webshopu shop.crorec.hr, iTunesima, Deezeru i Amazonu.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.