Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

NK Lekenik – HNK Hajduk Split

1/8 finala Kupa Hrvatske, srijeda, 28. listopada od 14:00h

1/8 finala Kupa Hrvatske, srijeda, 28. listopada od 14:00h

U srijedu 28.10.2015., NK Lekenik će u 1/8 finala Kupa Hrvatske ugostiti splitski Hajduk, vodeću momčad 1. HNL.

Riječ je o najvećoj utakmici u 86-godišnjoj povijesti lekeničkog kluba, stoga su i pripreme za istu ozbiljno shvaćene kako bi bili pripremljeni svi sportski, tehnički i sigurnosni aspekti.



Kako je nogometno igralište NK Lekenika okruženo osnovnom školom, Dječjim vrtićem i SOS Dječjim selom, poduzete su brojne sigurnosne mjere o kojima izvještavaju iz Kluba.

KARTE za utakmicu moći će se kupiti na dan utakmice po cijeni od 30 kn; klupske blagajne će biti otvorene od 12:00 h kod stadiona.

Mole se svi koji planiraju doći na utakmicu da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve na prilazima s obzirom na kontrolu i pretres navijača, te da ne nose sa sobom nikakve predmete niti pirotehniku, pregled će vršiti licencirani redari.

Propisani su i osigurani posebni ulazi i parkirališne zone za navijače Lekenika i Hajduka, predstavnike medija i ostalih službi. Mole se svi koji mogu da dođu pješice, jer parkiranje u krugu kluba i škole neće biti moguće.

Ulaz za navijače Lekenika je kroz Sušku ulicu. Ulica H. Gmeinera (kod Narodne knjižnice) služi za prolaz Hajdukovih navijača koji će biti smješteni na polivalentnom igralištu, te hitnih službi i medije.

Parkiranje je moguće do popunjavanja mjesta u Suškoj ulici, iza autobusnog stajališta (kod benzinske postaje), u dvorištu bivše veterinarske stanice, na prostoru bivšeg caffe bara Tratinčica (ispred „poduzeća“), duž Turopoljske ul. te Kolodvorske (lijevo na početku).

PODRŽIMO NAŠE DEČKE U FER I SPORTSKOM NAVIJANJU!


lekenik


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.