CESTE_6

Završilo je je asfaltiranje ceste u Kozaricama. Uređeno je 600 metara ceste u gornjem dijelu naselja prema naftnim bušotina INE.

 

CESTE_2

 

Dio prometnice iz pravca Novska u Kozarice već je ranije obnovljen, a ove godine i dio ceste od središta Kozarica prema Lipovljanima financirano iz proračuna županije i ŽUC-a. Prema riječima Marina Piletića, gradonačelnika,  u Kozaricama će se urediti i cesta kroz naselje prema crkvi  sv. Petra i Pavla, čime bi se u narednoj godini završila obnova prometnica kroz naselje.

 

 

Iako su zimski uvjeti djelatnici nastavljaju radove, pa su u tijeku  i pripremni radovi prije  asfaltiranja u Selskoj ulici u Novoj Subockoj, kao i u ulici Torine, gdje će stanovnici uskoro dobiti i mogućnost priključenja na kanalizacijsku odvodnju.

 

CESTE_3

 

Nedavno je završeno i asfaltiranje 700 metara ceste, produžetka Kolodvorske ulice u Novskoj, prema dva proizvodna  pogona, Vrijednost ovih radova bila je pola milijuna kuna iz proračuna Grada Novske.

 

CESTE_4

 

Obnova cesta i ostalih prometnica pri vrhu je prioriteta gradske uprave, pa je tako za cestu kroz naselje Bročice u Proračunu predviđeno sufinanciranje s tri milijuna kuna.

 

CESTE_5

Završeno je asfaltiranje ceste u Kozaricama
0.00(0 glasova)
Komentara(0)

Napišite komentar