Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Greenday u Skwhat-u!

Veliki tulum povodom prvog rođendana sisačke udruge Green Hill

Veliki tulum povodom prvog rođendana sisačke udruge Green Hill

Veliki tulum povodom prvog rođendana sisačke Udruge za promicanje kulture Green Hill održat će se u subotu, 9. prosinca u Klubu mladih Skwhat. Nakon organizacije iznimno uspješnog prvog hip-hop partija sezone u sisačkom Skwhat-u, Green Hill-ovci su odlučili u istom prostoru obilježiti i godinu dana od svog osnutka.

Ova još uvijek mlada udruga vrlo je lako prikupila simpatije svojih sugrađana, a u svojoj prvoj godini postojanja pokazali su nam koliko su kreativni i željni promjena. Surađivali su s inicijativom Artist Nouveau, odradili folija session na rokiću, izradili su i nekoliko novih grafita, videa te su naravno stvarali i nove glazbene trake.

Također, u Sisak su doveli i repere iz Zadra, te poznatu zagrebačku ekipu,  ali njihova glavna zasluga je zapravo u promoviranju mladih sisačkih umjetnika i zaljubljenika u hip-hop scenu. Najbolje su nam to pokazali Rapetiranjem u sklopu kojeg smo u listopadu imali priliku čuti najnovije radove članova Green Hill-a te IronWorx productiona, a mogli smo pogledati i izložbu skica lokalnih grafitera.

U svakom slučaju, na ovaj rođendanski party pozvani su svi kako bi zajedno s članovima Green Hilla proslavili sve što se dosad napravilo, ali i kako bi se rodila i koja nova ideja.

 

Cake GHB FB -cover

 

Kao i na prvom partyju, Green Hill će rođendansko slavlje započeti otvorenjem izložbe. Prigodno, Green Hill će predstaviti sve što su napravili u protekloj godini na velikom platnu u dvorani SkWhata.

Glazbeni dio programa je i ovog puta šarolik pa ćete tako svima dragog LittleVexa s bendom Reagulje slušati na otvorenju od 22 sata, nakon čega ćete imati prilike vidjeti kako se dečko od gume Đulijano savija i pleše, potom nastupa Šarena pojava, već dobro znani sisački rock/rap ansambl.

Nakon ponoći Green Hill i Ironworx production ovoga puta uz pratnju benda podijeliti će svoje mišljenje i predstaviti nam se u novom ruhu. Nakon njih slijedi ZELEktro – dio programa posvećen elektronskoj glazbi u sklopu kojeg ćemo imati priliku rasplesati se na ritmove Kristijana Kozlowskog, Elapsa i Ivan J(SkLab), dečkiju s lokalne scene.

Program će trajati do ranih jutarnjih sati, a upad je naravno besplatan! Unos pića slobodan.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.