Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Potpora kategoriziranim sportašima

Potpora za 12 kategoriziranih sportašica i sportaša SMŽ

Potpora za 12 kategoriziranih sportašica i sportaša SMŽ

Ugovor o dodjeli novčanih potpora kategoriziranim sportašima Sisačko-moslavačke županije potpisan je u prostoru Športsko rekreacijskog centra Sisak između samih sportaša i Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

 

DSC_0014
 
Josip Šimunović predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije podsjetio je kako ovakav oblik potpore nisu imali od 2008. godine:

 


 
Šimunović o dodjeli novčanih potpora kategoriziranim sportašicama i sportašima Sisačko-moslavačke županije:

 


 
Matija Sloup iz Kutine, atletičar u kategoriji osoba s invaliditetom jedan je od sportaša kojima je dodijeljena potpora:

 

 

DSC_0027

 

Potpisivanju ugovora nazočio je zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec zahvalivši sportašima što kroz svoje bavljenje sportom promoviraju županiju.

 


 
Nadam se da ćete i dalje napredovati u svojim klubovima i ostvariti rezultate koje ste si zacrtali. Svjestan sam da su financijska sredstva svugdje problem pa tako i kod vas jer bavljenje sportom, uz određenu opremu, zahtjeva i putovanja na natjecanja što dodatno financijski opterećuje. I u budućnosti ćemo, u okviru svojih mogućnosti, pratit vaš rad. – zaključio je Rosavec.

 


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.