Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Petir: Odluka o mom isključenju iz HSS-a je očekivana

“Zahvaljujem svima koji su mi iskazali povjerenje”

"Zahvaljujem svima koji su mi iskazali povjerenje"

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir sinoć  je odlukom Predsjedništva HSS-a isključena iz stranke. Ona je danas u službenom posjetu Izraelu a na Predsjedništvo je došao njen oponomoćenik, odvjetnik Ivan Stanić.

Na svom Facebook profilu napisala je kako je upravo putem medija saznala vijest da je nakon 27 godina članstva isključena iz HSS-a.

„Upravo sam putem medija saznala vijest da sam nakon 27 godina članstva isključena iz HSS-a. Premda ne postoji nikakva moja krivnja, odluka je očekivana obzirom na interesnu povezanost pojedinih članova predsjedništva i njihove ovisnosti o Kreši Beljaku. Oni moraju raditi što im on kaže ukoliko žele zadržati svoje pozicije, a to je politička korupcija.

Tijekom ovog postupka došlo je do teške povrede mojih prava, koja su zajamčena Europskom konvencijom za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, što je nepoznanica za današnje vodstvo HSS-a. Kada dobijem pisanu odluku, odlučit ću o sljedećim koracima. Zahvaljujem svima koji su mi iskazali podršku!“


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.