Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Potpora premijeru

U Petrokemiji radi velik broj članova Saveza udruga branitelja radnika

U Petrokemiji radi velik broj članova Saveza udruga branitelja radnika

 Savez udruga branitelja radnika RH, u kojem je i Udruga hrvatskih branitelja Petrokemije obratila se pismom potpore Vladi RH i premijeru Andreju Plenkoviću.

“Savez udruga branitelja radnika Republike Hrvatske, pruža snažnu i neupitnu potporu Vladi Republike Hrvatske i Vama osobno u naporima koje poduzimate s ciljem stabilizacije stanja u tvrtkama od strateškog interesa za RH kao i u naporima oporavka hrvatskog gospodarstva, očuvanja radnih mijesta i stvaranje uvjeta za snažni zaokret u smjeru rasta BDP-a.

Posebno ponukani zadnjim događanjima s tvrtkom Agrokor d.o.o, najznačajnijim poslovnim subjektom u RH, moramo naglasiti da se erozija strateških poslovnih subjekata u najvećoj mjerio odvijala za mandata vlade Zorana Milanovića čemu smo kao djelatnici tih tvrtko osobno svjedočili.

Smatramo da Vlada RH mora žurno izmijeniti ili na bilo koji drugi način riješiti izbor novih članova Uprava u tvrtkama koje su u vlasništvu RH.

Posebno naglašavamo rješavanje problema Petrokemije d.d. Kutina, gdje radi veliki broj naših članova te smo spremni ponuditi suradnju na očuvanju proizvodnih procesa i očuvanja radnih mjesta.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.