Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Potpisan koalicijski sporazum između HSS-a, HSP-a i BUZ-a za Sisak i Županiju

Kanidatkinja za gradonačelnicu Siska A. Sinjeri Ibrišević, za župana Željko Lenart

Kanidatkinja za gradonačelnicu Siska A. Sinjeri Ibrišević, za župana Željko Lenart

Simbolično u pet do 12, zbog, kako je naveo u uvodu tiskovne konferencije predsjednik Županijske organizacije HSS-a Željko Lenart, krize Vlade i pretpostavke kako bi moglo doći do novih parlamentarnih izbora, te teške situacije županije koja tone na zadnja mjesta kao najnerazvijenija županija u Hrvatskoj danas je potpisan koalicijski sporazum između HSS-a, HSP-a i BUZ-a. Predstavili su se i kandidati za čelna mjesta u gradu Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

DSCN3921

 

Stepenice u mom profesionalnom životu su dovoljan pokazatelj kojim putem i kojim smjerom sam išla i želim nastaviti, rekla je aktualna zamjenica Sisačko-moslavačkog župana i kandidatkinja za gradonačelnicu grada Siska ove koalicije Anita Sinjeri Ibrišević

 

 

U svom radu ne želim nepotizam, revanšizam i individualizam, navikla sam raditi timski i vjerujem kako ćemo okupljanjem najkvalitetnijih ljudi pomoći da Sisak postane grad kakakv je bio u svojoj sjajnoj  prošlosti.

 

 

Jasna Kapelec i Davor Vujić kandidati su za zamjenike gradonačelnice grada Siska ove koalicije. Naglasak će biti na gospodarstvu, obrazovanju, poljoprivredi… Naš zadatak je brinuti se za boljitak građana.

Predstavio se i kandidat ove koaliciju za župana Željka Lenart, aktualni direktor Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije i saborski zastupnik.

 

DSCN3922

 

Kandidati  za dožupane su Ivica Pandža i Mijo Latin. Ističući kako ova koalicija ima sve pretpostavke za pobjedu na predstojećim lokanim izborma Željko Lenart naglašava

 

 

Vjerujemo u boljitak županije, koja je bogata resursima, koji, nažalost, nisu iskorišteni, zaključio je Lenart.


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.