Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Energetska obnova zgrade OŠ Sela

dodijeljena bespovratna sredstva za izradu projektne dokumentacije

dodijeljena bespovratna sredstva za izradu projektne dokumentacije

Osnovnoj školi Sela dodijeljena su bespovratna sredstva za izradu projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrade škole u iznosu 160 033 kuna. Tim povodom danas je u prostoru škole održana prezentacija projekta.

OŠ Sela najstarija je škola na području grada Siska, istaknula je danas ravnateljica škole Đurđica Bočina:

 

 

Škola je trenutno u lošem stanju, dodala je Bočina:

 

 

Projektnu dokumentaciju izradili su projektanti iz tvrtke Planetaris, a s izrađenom dokumentacijom, škola će se prijaviti na natječaj za energetsku obnovu zgrada koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja koji je objavio Europski fond za regionalni razvoj krajem mjeseca studenog prošle godine.

Projekt je danas prezentirao Miroslav Kabelka, savjetnik za energetsku učinkovitost i regionalni voditelj klijenata iz tvrtke Planetaris, koji je izrazio zadovoljstvo dosad učinjenim:

 

 

Kabelka je pojasnio što je sve obuhvaćeno projektom i koji radovi će se izvoditi:

 

 

Prezentaciji je prisustvovao i Goran Grgurač, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo Grada Siska:

 

 

Grgurač je dodao da će se u obnovu škole, uključujući i izradu projektne dokumentacije i radove, ukupno uložiti oko 4 800 000 kuna, od čega će Grad Sisak sufinancirati u iznosu od oko 1 800 000 kuna, dok će se preostali iznos financirati iz fondova.

 

oš sela oš sela 2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.