Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan u posjetu NB dr. Ivan Barbot u Popovači!

Predstavljanje idejnog rješenja Odjela za palijativnu skrb

Predstavljanje idejnog rješenja Odjela za palijativnu skrb

Tijekom posjeta Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr.Ivan Barbot u Popovači, sisačko- moslavački župan Ivo Žinić obišao je Polikliniku za internističku dijagnostiku i liječenje gdje se upoznao s mogućnostima novog ultrazvučnog uređaja. Uređaj vrijednosti 646 tisuća kuna služit će za dijagnostiku internističkih i neuroloških poremećaja, a kupljen je najvećim dijelom iz decentraliziranih sredstava Županijskog proračuna.

Župan je sa zamjenicom Anitom Sinjeri Ibrišević obišao i novouređeni prostor Poliklinike za djecu i mlade s dnevnom bolnicom o kojoj je više rekla Marina Kovač, ravnateljica bolnice:

 

 

Bolnica u Popovači, čiji su pacijenti, uz stanovnike Sisačko- moslavačke, i građani okolnih županija, trenutno ima oko 550 pacijenata i 605 zaposlenih djelatnika. Uz to je i jedina psihijatrijska bolnica u Hrvatskoj koja provodi i dijagnostiku, internističku i neurološku. Svi ti podaci govore da se radi o jednoj od najuspješnijih bolničkih ustanova u županiji, istaknuo je župan Žinić:

 

 

Na lokaciji Ravnik, koja je također bila dio obilaska, županu i njegovoj zamjenici predstavljeno je idejno rješenje Odjela za palijativnu skrb koji bi, jednom kada se izgradi, trebao imati 10-tak do 20-tak kreveta.

 

??????????

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.