Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

ŠKK “Ciglenica” pobijedila Graničar!

“U sljedećem kolu idemo na gostovanje u Bjelovar”

"U sljedećem kolu idemo na gostovanje u Bjelovar"

U nastavku natjecanja u 2. HKL sjever ŠKK ‘Ciglenica’ osvojio je nove bodove protiv ekipe Graničara iz Đurđevca.

„Iako imamo relativno slab ekipni rezultat gosti su pokazali još manje tako da je pobjeda ipak bila uvjerljiva. Sastav ekipe bio je isti kao i u prošlom kolu, u prvom paru igrali su Vedran i Stjepan. Vedran je bio daleko bolji nego u prošlom kolu, ali ipak nešto slabiji nego na treninzima. Stjepan je bio loš u prvih 60 hitaca, dok je u nastavku bio dosta bolji, ali je ipak izgubio poen. Nakon prvog para bilo je 1-1 i 29 čunjeva prednosti.


kutina_granicar_02-1


Drugi par ovog puta nije imao imperativ sustizanja rezultata, što se pokazalo kontraproduktivnim te smo Gabrijel i ja dosta podbacili gledajući ukupne rezultate, ali poeni nisu ni u jednom trenutku došli u pitanje te nismo gostima prepustili niti osvajanje seta. Treći par ušao je s velikom prednošću od 3-1 i 123 čunjeva prednosti. Dejan je igrao jako dobro i na treninzima, a da nije bilo jednog lošeg seta ponovno bi bio na visokoj razini, naravno osvojio je poen. Točku na i stavlja Robert svojim najboljim nastupom ove sezone, osvojio je poen bez izgubljenog seta te je imao najviše srušenih čunjeva na utakmici.

Ovako uvjerljivoj pobjedi uvelike su doprinijeli i gosti svojom lošom igrom što je donekle i očekivano zbog same kuglane, ali i mi smo odigrali dosta ispod svojih prosjeka. U sljedećem kolu idemo na gostovanje u Bjelovar protiv tamošnjih Željezničara koje smo uvjerljivo svladali u Kutini, no u Bjelovaru će biti sasvim druga priča. Ako uzmemo u obzir da su nam neki važni igrači ozlijeđeni za povratak iz Bjelovara s bodovima moramo odigrati najbolju utakmicu u sezoni, ali domaćini su ipak izraziti favoriti bez obzira na trenutni poredak na tablici” – istaknuo je tajnik kluba Luko Del Ponte.


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.