Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Svečana sjednica Stručnog vijeća OB “dr. Ivo Pedišić” Sisak

“Racionalizirali smo poslovanje, ali nismo umanjili kvalitetu usluga”

"Racionalizirali smo poslovanje, ali nismo umanjili kvalitetu usluga"

Predsjednica Stručnog vijeća OB dr. Ivo Pedišić, dr. Vlatka Bedeniković u četvrtak, 29. prosinca  je u prigodi održavanja svečane sjednice vijeća istaknula važnost potpore koju ova bolnica, a i njezini liječnici, medicinsko i drugo osoblje  imaju od Sisačko-moslavačke županije kao njezinog osnivača.

To bolnica zaslužuje, rekla je Bedeniković, te podsjetila kako ova bolnica na istoj lokaciji na kojoj je i danas postoji već 220 godina. Kao predsjednica Zbora lječnika podsjetila je na još jednu veliku obljetnicu

 

 

3

 

Uvijek zahtjevaju pomoć lokalne zajednice, a novodogovorena strategija predstavit će Sisak kao lijepo mjesto za življenje, a ovu bolnicu kao bolnicu koja ima stručne timove, znanje, entuzijaste  i vrhunsku, posebno dijagnostičku opremu.

Kraj godine je vrijeme za analize svega do sada učinjenog, onoga što treba učiniti. Trebalo je za relativno kratko vrijee prilagoditi natječaj za izgradnju središnjeg paviljona, podsjetio je ravnatelj dr. Tomislav Dujmenović.

Nedovoljan je broj i liječnika, ali stvorit će se preduvjeti za njihov ostanak u ovoj ustanovi

 

 

2

 

Česti su konflikti medicinskog osoblja i pacijenata, a radi želje da se preveniraju ovakve situacije surađivat će se i s PU sisačko-moslavačkom, zaključio je dr. Dujmenović i uputio novogodišnuju čestitku svim zaposlenicima i pacijentima bolnice.

Svečanoj sjednici nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Uvjeti za rad liječnika i drugog osoblja, te uvjeti za pacijente biti puno bolji, istaknuo je župan podsjetivši na simboliku kuglica kojima je ove godine ukrašeno božićno drvce u SIMORI

 

 

Racionalizirali smo poslovanje, ali nismo umanjili kvalitetu usluga prema pacijentima. Cilj je:

 

 

Nova godina nosi i nove izazove, ali ona će pokazati i konkretne rezultate svega pripremanog u ovoj godini, zaključio je, čestitavši svima Novu godinu, župan Ivo Žinić.

 

dscn2936


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.