Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Hrvatski laburisti pokreću peticiju za uvođenje brze željezničke linije Sisak – Zagreb!

Na Kontrobi i u Drugoj ulici

Na Kontrobi i u Drugoj ulici

Uspostava brze željezničke linije Sisak- Zagreb godinama je već želja brojnih Siščana- radnika, studenata i svih onih koji svakodnevno putuju u glavni grad. Unatoč višegodišnjim najavama, Hrvatske željeznice još uvijek svojim putnicima nisu omogućili uslugu kakva priliči 21. stoljeću. Kako bi se konačno čuo glas Siščana i na taj način  pokušao izvršiti pritisak na HŽ, Hrvatski laburisti odlučili su pokrenuti potpisivanje peticije.

Sisak je od Zagreba udaljen samo 60 kilometara i sramotno je da se nalazi u svojevrsnoj prometnoj zapostavljenosti od strane središnje države, poručio je na predstavljanju peticije Ivica Rendulić, predsjednik sisačkih Laburista:

 

 

Peticiju za uspostavu brze linije koja bi prometovala dva puta dnevno- u vrijeme odlaska na posao u Zagreb i povratka, građani će moći potpisivati cijeli ovaj tjedan, otkrio je Ivan Mlinarić, tajnik Laburista u Sisku:

 

 

p1170712

 

Iz Hrvatskih željeznica zasad nemaju komentar o mogućnosti uvođenja brze željezničke linije na relaciji Sisak- Zagreb, no uz dobru volju, uvođenje brze linije ne bi trebao biti problem:

 

 

Laburisti ne sumnjaju u velik odaziv Siščana, a ukoliko u HŽ-u ostanu gluhi na molbe Siščana, u stranci će pokrenuti nove akcije, poručili su na kraju stranački predstavnici.

 

p1170710

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.