Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Jole i bogati program povodom Dana grada Lipika!

Dan grada Lipika obilježava se tri tjedna, od 18. rujna do 8. listopada

Dan grada Lipika obilježava se tri tjedna, od 18. rujna do 8. listopada

Jole, jedan do najpopularnijih pjevača hrvatske glazbene scene održat će koncert u subotu 1. listopada s početkom u 21 sat u šatoru u perivoju Lipika u prigodi obilježavanja Dana grada Lipika. Ulaz na koncert je besplatan, kao i sve manifestacije povodom Dana grada Lipika koji se obilježava tri tjedna, od 18. rujna do 8. listopada.

Gastro događaji: AJVAR FEST, SPECIJALITETI UKRAJINSKE KUHINJE, DAN VOĆARA, FIŠIJADA, koncerti za svakoga, programi za najmlađe…


aktualnolight_elementi2877slika5


Toplice Lipik – na izvoru zdravlja!

U periodu od 15. rujna do 15. listopada Toplice Lipik nude 10% popusta na smještaj u apartmanima s 4 zvjezdice Ankin dvor. Uz prethodnu najavu i rezervaciju termina moguće je kušati i gastro ponudu Toplica Lipik iz koje svakako izdvajamo specijalitet kuće – odrezak Baruna Trenka.


05-menuodrezakbaruntrenk


Za vrijeme svih događanja od 18. rujna i ove godine vozit će turistički vlakić kao što će svi posjetitelji imati priliku provozati se kočijom Državne ergele Lipik. Sve manifestacije koje se održavaju na otvorenom u parku, u slučaju lošeg vremena održavat će se u velikom šatoru koji je osiguran za ovu prigodu.



Lunapark, bogata gastro ugostiteljska ponuda, zabavni sadržaji, program za sve uzraste, sve se to nalazi u programu događanja Dana grada Lipika 2016.


programdangradalipika2016final


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.