Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Gradonačelnik Dumbović primio bivše i sadašnje policajce

Povodom Dana policije

Povodom Dana policije

Povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović organizirao je prijam za nekadašnje i sadašnje policijske djelatnike. Istaknuvši kako su pripadnici policije u godinama Domovinskog rata odigrali jednu od ključnih uloga  u obrani i stvaranju Republike Hrvatske, gradonačelnik Dumbović naglasio je kako i danas policija ima, ponekad ne tako vidljivu, ulogu u brizi za napredak zajednice:

 

 

Zahvaljujući predanosti policijskih službenika, Petrinja je ove godine proglašena drugim najsigurnijim gradom u Hrvatskoj, podsjetio je Dumbović:

 

 

Gradonačelniku se u ime pripadnika petrinjske policije zahvalio Dragan Josipović, načelnik Policijske postaje Petrinja koji je također istaknuo kako je stanje sigurnosti u Petrinji u prvih osam mjeseci ove godine zadovoljavajuće:

 

 

p1170515

 

Ispred Kluba policije 91., inače sastavnog dijela Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Sisačko- moslavačke županije- ogranka Petrinja, prisutnima se obratio Darko Dumbović. Prema njegovim riječima, sjećanje na doprinos policije u obrani Hrvatske zanemareno je u cijeloj državi, pa tako i u Petrinji. Volio bih da se to promjeni jer su većinu postrojbi u prvim mjesecima obrane Petrinje činili upravo policijski službenici, rekao je Dumbović:

 

 

p1170517

 

Darko Dumbović također je naglasio kako udruženje bivših policajaca u Petrinji ima značajnu ulogu pri organizaciji javnih događaja poput koncerata ili sportskih susreta. Novci koji bi se utrošili na usluge profesionalnih zaštitarskih službi tako ostaju u proračunu Grada Petrinje, a s njime se složio i gradonačelnik Darinko Dumbović.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.