Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Više od milijun kuna ulaganja u uređenje Srednje škole Glina

…opremu za učionice i kabinete osigurao Rotary klub

...opremu za učionice i kabinete osigurao Rotary klub

U Srednjoj školi Glina traju radovi na kompletnoj sanaciji dviju učionica i radionice s pripadajućim kabinetima. U tijeku su radovi na uklanjanju postojećih podova, uklanjanju opločenja dijela zidova, demontaži grijaćih i rasvjetnih tijela, demontaži stropova od ožbukane trstike i uklanjanju starih elektroinstalacija. Prostor je potrebno urediti kako bi primio donaciju Rotary kluba, opremu za učionice i kabinete u vrijednosti oko 650 000 kuna.

glina 2
Školu i radove obišao je u srijedu, 31. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić sa suradnicima.

Zajedno s gradom Glinom osigurali smo značajna sredstva za kompletno uređenje ovog prostora. Vrijednost ovih radova je preko 500 000 kuna. Ulaganja, u ukupnoj vrijednosti od milijun i 150 tisuća kuna za Srednju školu su vrlo značajna, jer i ovdje će učenici dobiti mogućnost da imaju i modernu opremu i da imaju iste uvjete kakve imaju učenici u Zagrebu i drugdje u Hrvatskoj, istaknuo je župan Žinić.
Ravnateljica Srednje škole Glina, Marija Margušić-Novosel, zadovoljna je donacijom vrlo sofisticirane opreme visoke vrijednosti, ali i adekvatnom pomoći Grada Gline i Sisačko-moslavačke županije

Ove godine, najavila je ravnateljica , ulazi se i u projekt e- dnevnika, a za tu namjenu bilo je potrebno oko 250 tisuća kuna. I ova sredstva također osigurala je Sisačko-moslavačka županija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.