Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

2. Internacionalni rock&blues kamp

Od 10. do 17. srpnja u Ekoetno selu Strug

Od 10. do 17. srpnja u Ekoetno selu Strug

 

DSCN1582

Ovako su učenici Glazbene škole u Novskoj dali uvod današnjoj tiskovnoj konferenciji na kojoj je najavljen „2. Internacionalni rock&blues kamp“. Kamp će se od 10. do 17. srpnja održavati u Ekoetno selu Strug u Plesmu, u organizaciji Pop rock škole Sisak.

„Ovo je jedinstveni kamp, ne samo u Hrvatskog, nego i u Europi“, rekao je organizator Kampa i direktor Pop rock škole Miroslav Dimić:

 

 

U sedmodnevnom programu sudionici kampa imat će priliku učiti od vrhunskih glazbenih edukatora i mentora, legendi hrvatske rock scene:

 

 

Rock&blues kamp organizira se u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Lonjsko polje. Direktor Parka prirode Ivor Stanivuković istaknuo je kako će ova manifestacija svakako obogatiti i turističku ponudu Parka:

 

 

Da će Kamp pridonijeti obogaćivanju turističke ponude, složila se i predstavnica Ekoetno sela Strug Tamara Mlinarević:

 

 

Organizaciju Kampa podržala je i Sisačko-moslavačka županija. Marin Piletić, zamjenik sisačko-moslavačkog župana:

 

 

DSCN1587

Uz redovnu dnevnu edukaciju, u sklopu kampa bit će organizirani i večernji koncerti pod nazivom Kamp fest „SAVA – STRUG- DELTA – BLUES“, na kojima će, među ostalima, zasvirati i Telefon Blues Band, The Cadillac, Plavu Travu, Tomislav Goluban & band, Lou Profa & band i 4 Town blues band.

Dodajmo još da će u vrijeme održavanja kampa za posjetitelje biti organizirana posebna autobusna linija pod nazivom „BLUES BUS“ sa polaskom iz Siska, i povratkom nakon koncerta.

 

dnevni program

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.