Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Najavljena IX. Županijska izložbe stoke

Nakon dvije godine stanke ponovno u Popovači

Nakon dvije godine stanke ponovno u Popovači

IX. Županijska izložba stoke održat će se 28. svibnja na Sajmištu u Popovači, a organiziraju ju Grad Popovača i Sisačko-moslavačka županija.

Gradonačelnik grada Popovače Josip Mišković:

 

 

IMG_0321

U ocjenjivačkom dijelu, koji počinje u 8.30 sati, sudjelovat će 13 izlagača goveda te 20 izlagača konja. U 10 sati izložba će biti službeno otvorena, a što će sve biti predstavljeno na drugom dijelu izložbe najavio je Petar Cvetko, predsjednik Udruge stočara i ratara, seosko gospodarstvo Popovača:

 

 

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić čestitao je svima koji su sudjelovali u pripremi ove izložbe i rekao kako se nada da će izložba pokazati što sve Sisačko-moslavačka županija pruža u stočarskoj i poljoprivrednoj proizvodnji. „Županija se uključila u organizaciju zbog stanja u stočarstvu na području Republike Hrvatske“, istaknuo je župan:

 

 

 

IMG_0324

„Sisačko-moslavačka županija pomaže i putem poticaja koje daje u stočarskoj proizvodnji“ rekla je zamjenica župana Anita Sinjeri Ibrišević:

 

 

Koji je cilj Županijske izložbe stoke:

 

 

Zamjenica je najavila i izložbu malih životinja u Sisku koja će se održati u prosincu ove godine i pozvala sve proizvođače da se prijave za sudjelovanje.

 

Program IX. Županijske izložbe stoke:

9_Izlozba_stoke_SMZ

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.