Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Ivo Žinić ostaje na čelu županijskog HDZ-a

Odlučeno na Izbornoj skupštini stranke

Ivo Žinić ostaje na čelu HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.Odlučili su tako izaslanici stranke na Izbornoj skupštini Županijske organizacije, održanoj danas u sisačkom Hotelu Panonija.

 

HDZ 2

 

Od 315 pozvanih izaslanika, Izbornoj je skupštini nazočilo njih 253-oje.Prisutni su, javnim glasovanjem, jednoglasno,za predsjednika izabrali Žinića koji je ovaj put bio i jedini kandidat za tu funkciju.

 

HDZ 4

 

Jačanje stranke i zajedništva članova,motiviranje članstva na veći angažman, moderniziranje stranke, podmlađivanje članstva neki su od ciljeva koje si je Žinić, kako je sam rekao podnoseći izvješće o radu, postavio kada je prije dvije godine preuzeo vođenje županijskog HDZ-a.Kontinuitet želi zadržati i u novom mandatu.

 

 

U novom mandatu, kaže Žinić,želi ostvariti još jedan cilj:

 

 

Novi/stari predsjednik HDZ-a Sisačko-moslavačke županije najavio je kako stranka kreće s pripremama za lokalne izbore, a članove je pozvao da budu „dobro uštimani orkestar“.“Kao novi predsjednik dat ću sve od sebe – nećete se postidjeti“, poručio je Žinić nakon reizbora.

 

HDZ 5

 

Osim predsjednika,na Izbornoj skupštini,jednoglasno je izabrano i 39 članova Županijskog odbora,5 članova Nadzornog odbora te 41 izaslanik za 17.opći sabor           HDZ-a.

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.