Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Ravnatelj Robnih zaliha u Kutini

Nastavak suradnje u opremanju Civilne zaštite

Nastavak suradnje u opremanju Civilne zaštite

Pomoćnik ministra gospodarstva i ravnatelj Robnih zaliha Ivo Milatić posjetio je danas Kutinu.Nakon sastanka s gradonačelnikom Andrijom Rudićem, načelnikom Stožera civilne zaštite grada Kutine Damirom Petravićem i zapovjednikom Javne vatrogasne postojbe Kutina, Ivanom Miklenićem obavio je smotru opreme Civilne zaštite.

 

civil 1

 

 

Domaćini su Milatića upoznali sa stanjem opreme kojom raspolažu, ali upozorili i na one dijelove opreme koja nedostaje, a nužno je potrebna.Cisterna za pitku vodu jedna je od takvih nužno potrebnih stvari.

 

 

Jedan od razloga Milatićeva dolaska u Kutinu bila je i inspekcija, odnosno kontrola stanja opreme koju je Ravnateljstvo za robne zalihe dalo na čuvanje i uporabu kutinskoj Civilnoj zaštiti.

 

 

Kako u Kutini djeluje petrokemijska industrija,ima li Kutina određene specifičnosti u smislu opremanja civilne zaštite?Načelnik kutinskog Stožera civilne zaštite Damir Petravić kaže da ima.

 

 

“Strategija Grada Kutine je jasna. Opremanje, opremanje i opremanje. Ne možemo preko noći popraviti sustav koji je bio na nuli“,rekao je Petravić,najavivši kako je ove godine u planu provođenje vježbe s dodijeljenom opremom.

 

civil 3

 

„Vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju i kroz dvije tri godine potpuno opremiti sustav zaštite i spašavanja i Civilnu zaštitu grada Kutine”, zaključio je Petravić.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.