Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Učenici OŠ Galdovo i Gimnazije pobjednici 20. natjecanja mladeži HCK-a!

Sudjelovalo je 13 ekipa- 8 iz osnovnih i 5 iz srednjih škola

Sudjelovalo je 13 ekipa- 8 iz osnovnih i 5 iz srednjih škola

Pobjednici 20. školskog natjecanja mladeži Hrvatskog crvenog križa održanog ove subote u prostorijama Osnovne škole 22.lipnja u kategoriji podmlatka učenici su OŠ Galdovo, a u kategoriji mladeži učenici sisačke Gimnazije. Na natjecanje koje je obuhvatilo osnovne i srednje škole s područja grada Siska prijavilo se trinaest ekipa u dvije kategorije- osam ekipa u kategoriji podmlatka iz osnovnih škola i pet ekipa u kategoriji mladeži iz srednjih škola.

Natjecanje su organizirali Hrvatski Crveni križ, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Agencija za odgoj i obrazovanje, a od čega se natjecanje sastojalo otkrila je    Irena Barišić Milunić, voditeljica Odjela za djecu i mladež i Savjetovališta za djecu i mlade Gradskog društva Crvenog križa Sisak:

 

 

Prema pravilima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa natjecanja imaju tri razine: školsko, međužupanijsko i državno. Pobjedničke ekipe iz svake kategorije natjecanja grada Siska odlaze na međužupanijsko natjecanje mladeži koje će se održati 16. travnja. Imajući u vidu pohvale koje su sudionicima natjecanja uputili liječnici- vanjski suradnici, predstavnici naše županije mogu očekivati dobar rezultat:

 

 

Kao i prethodnih godina, i ovogodišnje natjecanje i smotru osnovnih i srednjih škola koordinirala je Agencija za odgoj i obrazovanje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.