Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Da nijedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno”

Štand dobrote u Kutini, 25. studenog od 10 sati na Gradskoj tržnici Kutina

Štand dobrote u Kutini, 25. studenog od 10 sati na Gradskoj tržnici Kutina

Komunalni servisi i Udruga Portal dobrote u srijedu, 25. studenog na Gradskoj tržnici Kutina otvaraju Štand dobrote u okviru akcije „Da ni jedno dijete ne bude gladno“. Cilj je akcije svoj djeci u školama u Hrvatskoj osigurati topli obrok.

Prošle godine u javnost je izašla priča o djeci čiji roditelji nisu socijalni slučajevi, a ipak nemaju dovoljno novca za plaćanje obroka u školama za svoju djecu. Kutinčanke Sanja, Josipa i Tanja Bijonda i njihova prijateljica Petra Mikić iz Udruge Portal Dobrote nakon akcije Kruh za poslije,  pokrenule su novu humanitarnu akciju za tople obroke u školama za sve učenike.



Iz Portala dobrote zahvaljuju Komunalnim servisima Kutina na prijedlogu za proširenje akcije otvaranjem štandova dobrote. Prvi štand dobrote bit će otvoren u srijedu na Gradskoj tržnici Kutina, a u akciji će sudjelovati prodavači i kumice sa tržnice te se očekuje sudjelovanje kupaca i građana. Kako je organiziran Štand dobrote pojasnila je Milanka Kurečić iz Komunalnih servisa.



Manuela Vukelić Vlajsović, direktorica Komunalnih servisa Kutina koja je začetnica ideje o Štandu dobrote istaknula je kako se kroz akciju žele promovirati i proizvođači domaće hrane „S njive na stol“ te ukazati na važnost pravilne prehrane osobito za djecu. Direktorica Komunalnih servisa Kutina



Prvi štand dobrote za tople obroke za sve učenike u školama u Hrvatskoj bit će otvoren u srijedu u 10 sati na Gradskoj tržnici Kutina.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.