Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao novi broj Novog Sisačkog tjednika, evo što donosi

Izašao je novi, 1107. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Svečano otvorena obnovljena i novoopremljena zgrada Gimnazije Sisak: gimnazijalci se nakon 32 mjeseca vratili u svoje prostore.

Pijavica 29. kolovoza pogodila Palanjek i Hrastelnicu.

Puštena u rad modernizirana Jedinica intenzivnog liječenja Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak.

Što je istina o obnovi objekata u vlasništvu Grada Siska? Zašto kasni obnova pojedinih objekata? Zašto obnova nekih objekata nije ni počela?

Intervju: Ivica Perović, načelnik Općine Lekenik, o ulaganjima ukrajinskog investitora na području općine Lekenik.

Za NST pišu: Vlatka Vukelić o fenomenu jugoslavenskog samoupravljanja, komunističkoj Željezari Sisak i Norbertu Veberu, Tihomir Jajčinović o hodočašću na Camino de Santiago, Miljenko Žamarija o Pjesmi sisačkog veterana.

Glas Siščana: metar ogrjevnog drveta poskupio na 80 eura.

U kreativnom kutku predstavljamo Ivana Šanteka iz Gline i njegovu poeziju, gimnazijalku Leu Gnjatović i njezin prvi roman „Trokut smrti”, novu pjesmu Gordane Sedmak Jednačak.

Reportaže o 11. Memorijalnom aeromitingu Marijan Celjak, Kupskoj alki i Šikljadi, utrci kupskih čamaca Stari Brod – Letovanić.

Sport: Segestaši u prva dva kola zabili 12 puta!

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, nova križaljka, prilog Smjehotres (aforizmi i humoreske), doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Još vijesti

PROMO

Maslinovo je ulje zlata vrijedan proizvod čije umijeće izrade povezuje cijelu obalu Hrvatske. Od pažljivog zalijevanja i njege prema drvetu masline, do mukotrpnog branja...

PROMO

Izašao je novi, 1108. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Napreduju radovi na...

PROMO

Ljeto je došlo i prošlo, a jesen je pred vratima. Mnogi su ovog ljeta potrošili i više od realnih mogućnosti pobjegavši na more, na...

PROMO

Potražite nas u novouređenom, suvremeno opremljenom prodajnom prostoru u centru Sunje, u ulici Matije Gupca 1A. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.