Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

OBNOVA

FOTO | U rad puštena potpuno rekonstruirana Jedinica intenzivnog liječenja sisačke bolnice

U petak, 1. rujna 2023. godine, u zgradi Kirurgije Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak ponovno je puštena u rad potpuno rekonstruirana Jedinica intenzivnog liječenja.

Ovoj prigodi nazočio je župan Ivan Celjak

Sisačko-moslavačka županija je u opremanje ove jedinice najsuvremenijom medicinskom opremom uložila oko 800 tisuća eura.

Ravnatelj OB „Dr. Ivo Pedišić” Sisak, dr. Tomislav Dujmenović naglašava kako je ovo važan dan za sisačku bolnicu

Također, dr. Dujmenović ističe kako Sisačko-moslavačka županija zapravo gradi potpuno novu bolnicu koja će biti opremljena s najnovijom opremom.

Voditeljica odjela anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja dr. Martina Radmanović

Dr. Radmanović navodi kako sada pacijentima mogu pružiti vrhunske uvjete

Tako se trenutno vrše najveća ulaganja u povijesti u zdravstveni sustav u SMŽ, kroz infrastrukturna ulaganja i kroz vrijednu medicinsku opremu koja je nedavno kupljena u vrijednosti 7.8 milijuna eura.

Još vijesti

KULTURA

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Sisačko-moslavačke županije za 2024. godinu. Poziv je otvoren za podnošenje prijava...

VIJESTI

Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije u subotu, 30. rujna 2023. godine s početkom u 10 sati organizira kreativnu radionicu za djecu “Jesen u centru”. Kreativne...

Sisak

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak konferencijom za medije predstavio je veliki projekt Sisačko-moslavačke županije koji će se realizirati u narednom razdoblju, odnosno izgradnju nove zgrade...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 19. sjednica Županijske skupštine Sisačko – moslavačke županije. U nastavku donosimo audio snimku Aktualnog sata.

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.