Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Željko Smolčić, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Caprag za NST: Napravili smo realan i dobar plan uređenja naše gradske četvrti

Izašao je novi, 1099. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Velike prometne gužve u središtu grada. Što se sve obnavlja? Kakva je privremena regulacija prometa kroz centar grada?

Ministar Bačić i župan Celjak obišli zgrade koje obnavlja Sisačko-moslavačka županija: Gimnazija Sisak bit će obnovljena do rujna ove godine.

U krugu sisačke bolnice održan prosvjed medicinskog i nemedicinskog osoblja: traže da se cijeni, prizna i plati njihov rad.

Intervju: Željko Smolčić, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Caprag: napravili smo realan i dobar Plan uređenja naše gradske četvrti.

U novom broju NST-a donosimo pismo Mirjane Perić-Agačević, odgajateljice SOS mame u SOS Dječjem selu Lekenik, razgovaramo sa Sandrom Drnić, predsjednicom Udruge KroNland, Ivicom Rendulićem: Siščaninom koji 38 godina živi i radi u Francuskoj, sisačkom fotografkinjom Sadikom Bajutti o izložbi „Grad bez boje”, donosimo novu kolumnu Gordane Sedmak Jednačak.

Sisačka ribička priča iz pera Miljenka Žamarije: Ivica Dominić u Odri kod mosta ulovio jegulju dugačku 72 cm.

I u novom broju donosimo „Smjehotres” Udruge hrvatskih aforista i humorista: aforizmi sisačkog književnika Denisa Vidovića.

Crna strana života: prijavljeni za prijetnju, tjelesnu ozljedu i oštećenje tuđe stvari.

Sport: rukometaši Siska postali stabilni prvoligaš.

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

Otkup zlata izaziva dvojake konotacije u hrvatskoj javnosti. S jedne strane, negativna iskustva dijela građana, koji su propustili iskoristiti pravi trenutak i pronaći pravu,...

PROMO

Kad se radi o dizajnu i renoviranju kupaonice, jedan od najvažnijih elemenata koji treba uzeti u obzir je tuš. Dobar tuš može svakoj kupaonici...

PROMO

Stanovnici Popovače i okolice svoju svakodnevnu kupnju od danas mogu obavljati u novouređenoj Pivac market-mesnici, opremljenoj najsuvremenijom opremom usklađenom s najvišim tehnološkim standardima. Veći...

PROMO

Najveći vinski podrum u Hrvatskoj, na 3000 m2, bit će otvoren od 12. do 14. travnja

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.