Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

HIT KOMEDIJA “Kako i zašto ubiti muža” u Sisku 12. svibnja u Domu INA Rafinerije

Jedna od najgledanijih kazališnih komedija „Kako i zašto ubiti muža“ na rasporedu je u petak, 12.05. s početkom u 20.00 sati u Sisku u Domu INA Rafinerije nafte.

Prodaja ulaznica: Papirnica AMK – Kranjčevićeva 2 Korzo, Exclusive Change – mjenjačnica – Interspar i Kaufland, Petrol BP

Trajanje predstave: 75 minuta

Glume: Nataša Aksentijević i Peđa Damjanović

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Produkcija: Duško Srijemac

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnijeg spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka te razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, koji između ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu „Čađava mehana“.

Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.

Radio je kao asistent režije velikim jugoslavenskim rediteljima: Soja Jovanović, Želimir Orešković, Radoslav Dorić, Aleksandar Đorđević. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za pozorište, film, radio i televiziju PRIZOR u bivšoj Jugoslaviji.

Više vijesti

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Sisak

Sisački biskup Vlado Košić krstit će u nedjelju, 21. travnja u 12 sati u župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači, peto dijete obitelji...

PROMO

Na području Banovine održat će se jedno zanimljivo, posve drugačije događanje od onih na koje je javnost navikla.  Povodom Međunarodnog dana vune, u subotu,...

PROMO

Evo kako će izgledati vikend zabava u najvećoj podzemnoj vinariji u Hrvatskoj!

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.