Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Državno prvenstvo u boksu za seniore i juniore U22 u Kutini od 27. do 30. travnja!

U Kutini će se pod pokroviteljstvom Grada Kutine i Sisačko – moslavačke županije održati Državno prvenstvo u boksu za seniore U22 (seniori starosti do 22 godine i juniori).

Natjecanje će se odvijati u sportskom centru Kutina od 27. do 30. travnja. Očekuje se dolazak stotinjak ponajboljih boksača iz cijele hrvatske, koji će u međusobnom nadmetanju iskristalizirati najboljeg u pojedinoj skupini.

Seniori će se natjecati u 13 težinskih skupina, isto kao i juniori. Od četvrtka 27.04. svakodnevno od 13 sati na kutinskom ringu vodit će se eliminacijske borbe.

Četvrtak – eliminacije 1/8; petak – eliminacije 1/4; subota – eliminacije 1/2 i u nedjelju vrhunskih 26 finala.

“Na otvorenju finala očekuje se prisustvo visokih gostiju – župana Ivana Celjaka, gradonačelnika Kutine Zlatka Babića, predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bone Bošnjaka s dopredsjednikom i sportskim direktorom generalom Mladenom Milkolčevićem te generalom Marekovićem koji zajednički s Hrvatskom vojskom daju veliki doprinos razvoju hrvatskog boksa.

Također njihova je želja da razgovaraju s predstavnicima naše županije o razvoju olimpijskog boksa na našem području, gdje je za sad registriran samo naš klub i postiže odlične rezultate s trenerom Cerovcem.

Želimo napomenuti da je prošle godine prvu brončanu medalju za Hrvatsku na Europskom prvenstvu osvojila naša kutinjanka Agata Štajcer, a zatim i juniorka Lana Paljušić. Stoga smo i dobili mogućnost ovako visoke organizacije.

Za prvenstvo je u pretprodaji za četvorodnevno natjecanje ulaznica po 5€, na sam dan natjecanja 10€. Ulaznice se mogu nabaviti svaki dan u Indeks baru u Kutini i u prostorijama kluba u sportskom centru od 17 do 19 sati. Sva školska djeca do osmog razreda imaju slobodan ulaz”, navode iz kutinskog boksačkog kluba.

Više vijesti

Sisak

Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 2. svibnja u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu....

Sisak

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, ove će godine od 28. do 30. lipnja biti održan 6. Mladifest Hrvatska. Pripreme za...

Sisak

Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa srednjim školama organizira “Festival srednjih škola Sisačko-moslavačke županije” koji će se održati u petak, 26. travnja 2024. godine od...

SMŽ

Hrvatski branitelj i petrinjski ultramaratonac Branko Šubić organizira domoljubno-sportsku akciju „Branko Šubić za branitelje“ koju je u srijedu, 24. travnja 2024. godine predstavio županu...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.