Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Potpisan sporazum o projektnom udruživanju turističkih zajednica Novske, Kutine, Popovače i Lipovljana

U Novskoj je potpisan sporazum o projektnom udruživanju turističkih zajednica, prvi na području Sisačko-moslavačke županije. Sporazumom o projektnom udruživanju s ciljem podizanja atraktivnosti cijele destinacije uređuje se način suradnje i udruživanja Turističke zajednice Grada Novske, Turističke zajednice Grada Kutine, Turističke zajednice Grada Popovače i Turističke zajednice Općine Lipovljani.

Udruživanje se ostvarilo s ciljem zajedničkog provođenja projektnih aktivnosti usmjerenih prema razvijanju i promociji cjelokupne destinacije u vidu neformalnog udruživanja turističkih zajednica utvrđeno projektom Prirodni, kulturni, tradicijski, eno i gastro turizam.

Potpisivanju su prisustvovali gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić, zamjenik gradonačelnika Popovače, Lovro Miklaužić, načelnik općine Lipovljani, Nikola Horvat te gradonačelnica grada Novske, Marija Kušmiš kao i zamjenik gradonačelnice, Siniša Kesić.

Također, potpisivanju su nazočile direktorica Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije, Ivana Plavec, direktorica Turističke zajednice Grada Kutine, Ivana Grdić, direktorica Turističke zajednice Općine Lipovljani, Marijana Musij te direktorica Turističke zajednice Grada Novske, Marija Kos Šaka.

„Važno je naglasiti da zajednička promocija, provođenje projekata i privlačenje turista te međusobno obogaćivanje pokazuju koliko svaka od destinacija ima za ponuditi “, poručila je gradonačelnica grada Novske, Marija Kušmiš.

Potpisivanjem sporazuma o udruživanju nastala je jedinstvena prilika za provođenje projekata kojima se osnažuje turistička ponuda s ciljem povećanja broja dolaska i noćenja te razvoja turističkih sadržaja.

Još vijesti

VIJESTI

HŽ Infrastruktura u četvrtak je izvijestila kako od sutra, 26. svibnja počinje posebna regulacija željezničkog prometa na nekoliko dionica, zbog radova na modernizaciji i...

Novska

Krevet od čavala nije rezerviran samo za magičarske i cirkuske predstave te karnevale – u Novskoj se koristi i u znanstvene svrhe. Posjetitelji NOVsky...

Novska

Grad Novska i Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu u ponedjeljak, 22. svibnja 2023. godine, u okviru pružanja besplatne pravne pomoći organiziraju dežurstvo Pravne klinike...

Novska

U Poduzetničkom inkubatoru Sisačko-moslavačke županije PISMO 2 u Novskoj, u četvrtak, 4. svibnja 2023. godine održan je investicijski forum Lider invest u organizaciji poslovnog tjednika...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.