Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Pijan pobjegao s mjesta prometne nesreće pa potom vrijeđao i omalovažavao policijske službenike

U petak, 10. ožujka oko 11.30 sati u ulici Stjepana Radića u Kutini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Do nesreće je došlo kada je 35-godišnjak upravljao automobilom požeških registracija, te je vožnjom unatrag udario u metalnu ogradu i pobjegao s mjesta prometne nesreće. Naknadno je pronađen te je utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,35 promila. Za vrijeme postupanja vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Zbog počinjenih prekršaja doveden je nadležnom Općinskom sudu, gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 620 eura, zaštitna mjera zabrane upravljana vozilima „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana i kazna zatvora u trajanju od 30 dana, uvjetno na jednu godinu.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 27. ožujka oko 16.30 sati u Sisačkoj ulici u Petrinji, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetim. Do nesreće je došlo kada je...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 29. ožujka, na cijelom području Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor nepropisne uporabe mobitela u prometu.

Iz policijske bilježnice

U subotu, 25. ožujka oko 19 sati u mjestu Bročice na novljanskom području dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 22. ožujka oko 13.30 sati, na državnoj cesti D30 između mjesta Dužica i Lekenik, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.