Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Održana Izborna Skupština Foruma žena GO SDP-a Kutina

“U petak, 10. ožujka održana je Izborna Skupština Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Kutina na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.  

Skupštinu je vodila predsjednica GO SDP-a Kutina, Jasminka Molnar koja je zahvalila dosadašnjoj predsjednici Dari Bursik na radu te zaželjela puno uspješnih akcija članicama i novom rukovodstvu. 

Podršku Skupštini i čestitke uputio je i predstavnik Županijskog odbora SDP-a, Srđan Marić te članovi Gradskog odbora. 

Izabrano vodstvo spoj je mladosti i iskustva, dosadašnjih članica i simpatizerki, ali i onih koje će svojim angažmanom pomoći kao novo pridošle snage Foruma, a čine ga: predsjednica Vlatka Vasik Šoufek, potpredsjednica Ružica Dragić te članice predsjedništva Zdenka Vidaković, Jasna Komlenović i Barbara Piršić. 

Predsjednica Vlatka Vasik Šoufek predstavila se okupljenima i iznijela plan rada za 2023. godinu koji sadržava niz kvalitetnih edukativnih, kreativnih te humanitarnih akcija, obilježavanja prigodnih datuma i aktivnog druženja u cilju podrške ženama i njihovog osnaživanja. 

Najavila je sudjelovanje Foruma žena u prvoj akciji 25. ožujka za Dan narcisa kada se održava humanitarna i javnozdravstvene kampanje koju je pokrenula Hrvatska liga protiv raka. Cilj ove akcije je podizanje društvene svijesti o važnosti preventivnih pregleda dojki u svrhu ranog otkrivanja raka dojke i, posljedično, smanjenja smrtnosti.

Forum žena poziva sve žene koje se žele priključiti radu u cilju međusobne podrške, sudjelovanja u akcijama, edukativnom i kreativnim radionicama i sl. da se jave na kontakt mail info.sdp.kutina@gmail.com.

Žene su snaga zajednice!”

Forum žena GO SDP-a Kutina

Još vijesti

Kutina

Tema 22. Europskog tjedna mobilnosti je „Štedite energiju“ („Save Energy“), a slogan i ove godine ostaje „Kombiniraj i kreći se!“ („Mix & Move!“), kojim...

Kutina

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša Eduarda Gelešića obišao je radove na uređenju...

Kutina

U vijećnici Grada Kutine javnosti je predstavljena Strategije zelene urbane obnove Grada Kutine, planski dokument kojim se na strateškoj razini definira razvoj mreže zelene...

Kutina

Grad Kutina javnim natječajem objavljenim na njihovim službenim stranicama poziva mlade obitelji i mlade s područja Grada Kutine za prijavu  sufinanciranja troškova stanovanja/najamnina sukladno...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.