Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Krivotvorenim liječničkim receptima pokušavali podići lijekove

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom i 43-godišnjakinjom zbog počinjenih više kaznenih djela krivotvorenja isprava.

Njih se sumnjiči da su 28. veljače u ljekarni na petrinjskom području krivotvorenim liječničkim receptima podignuli lijekove oštetivši ljekarnu za oko 30 eura.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su u četvrtak, 2. ožujka u jednoj ljekarni na području Petrinje i u tri ljekarne području Siska pokušali podići lijekove krivotvorenim liječničkim receptima.

Temeljem naloga suda obavljena je pretraga vozila te je pronađeno i oduzeto 11 liječničkih recepata.

Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenje isprave i četiri kaznena djela krivotvorenje isprave u pokušaju.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 27. ožujka oko 16.30 sati u Sisačkoj ulici u Petrinji, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetim. Do nesreće je došlo kada je...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 29. ožujka, na cijelom području Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor nepropisne uporabe mobitela u prometu.

Iz policijske bilježnice

U subotu, 25. ožujka oko 19 sati u mjestu Bročice na novljanskom području dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 22. ožujka oko 13.30 sati, na državnoj cesti D30 između mjesta Dužica i Lekenik, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.