Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Održana 74. skupština DVD-a NPB “Dr. Ivan Barbot” Popovača

DVD Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot Popovača održao je svoju 74. redovnu izvještajnu skupštinu.

Podnoseći Izvještaj o radu DVD-a za prošlu godinu, predsjednik DVD-a Rizo Mešić naglasio je kako ovo društvo broji 55 članova te kao Društvo u gospodarstvu osnovano za potrebe Bolnice, sa postojećom strukturom članstva uspijeva kvalitetno ispoštovati sve važeće propise te provesti sve potrebne aktivnosti definirane Planom zaštite od požara.

„Budući da u proteklih nekoliko godina radimo u uvjetima pandemije korona virusa, uspješno smo prilagodili svoj rad i djelovanje sukladno uvedenim mjerama defenirajući povećanu opasnost od požara unutar bolničkih odjela te radili na prevenciji i sprječavanju istih” – istaknuo je predsjednik društva te naglasio i kako je razorni potres na području SMŽ također u određenom dijelu usmjerio aktivnosti DVD-a Bolnice obzirom na oštećenja nastala na objektima ove ustanove.

„Naši su članovi uspješno sudjelovali na 36. Susretima vatrogasaca zdravstva Hrvatske održanima u Specijalnoj bolnici Krapinske toplice gdje je muška ekipa u ukupnom poretku osvojila prvo, a ženska drugo mjesto“ – podsjetio je Mešić te ovom priliko izvijestio okupljene kako je, na inicijativu ravnateljice Bolnice Marine Kovač, u pripremi monografija DVD-a čije se predstavljanje planira održati u okviru obilježavanja 75. obljetnice djelovanja Društva.

U okviru Plana rada DVD-a za ovu godinu, među ostalim aktivnostima, istaknuta je priprema organizacije domaćinstva 37. susreta Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske u mjesecu svibnju u popovačkoj Bolnici.

Na 74. skupštini DVD NPB Popovača za novu tajnicu Društva izabrana je Branka Đuran, a dodijeljena su i vatrogasna priznanja, odlikovanja, znamenja, povelje odnosno plakete članovima za višegodišnji angažman.

Okupljenim članovima i gostima dobrodošlicu je izrazila ravnateljica Bolnice Marina Kovač, a skupštinu su među ostalima pozdravili gradonačelnik Josip Mišković kao i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Zvonimir Kondres.

Još vijesti

Popovača

Ukupno 37 razrednih odjela u matičnoj i četiri područne škole, 80 djelatnika, 470 učenika i pet godina kontinuiranog djelovanja OŠ „Zorke Sever“ u Popovači....

Popovača

Započeli su radovi uređenja Trga I u središtu Popovače. Riječ je o investiciji od gotovo 465 tisuća eura, a koja će doprinijeti potpuno novoj...

Popovača

U Popovaču je stigao novi električni čistač, odnosno komunalni stroj za odvojeno prikupljanje otpada nabavljen uz potporu Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti....

Popovača

U Popovači je održana redovna izvještajna skupština Zajednice udruga pčelara Sisačko-moslavačke županije. Kako je istaknuo predsjednik Damir Bukvić, Zajednica broji 764 člana, a 914...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.