Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Novi broj NST-a: Obnavljaju se zgrade u sisačkoj Čuligovoj ulici

Izašao je novi, 1093. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Novi ministar graditeljstva Bačić posjetio Sisak, Glinu i Gvozd: država će i u Sisku graditi višestambene zgrade za stradalnike.

Za NST govore: potpredsjednik Hrvatskog sabora Davorko Vidović, novi predsjednik Udruženja obrtnika Sisak Mario Šarec, predsjednik Županijskog Ogranka Društva hrvatskih književnika Siniša Matasović, za NST piše Gordana Sedmak Jednačak.

U povodu Stepinčeva u Budaševu intervju s vlč. Krešimirom Bulićem, župnikom u Budaševu, autorom knjige „Duhovni lik svetog blaženika Alojzija Stepinca”.

Zavičajna udruga Ličana „Vila Velebita” Sisak održala godišnju skupštinu.

Sport: Mlada sisačka karatašica Korina Klarić treća na Europskom prvenstvu.

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

Otkup zlata izaziva dvojake konotacije u hrvatskoj javnosti. S jedne strane, negativna iskustva dijela građana, koji su propustili iskoristiti pravi trenutak i pronaći pravu,...

PROMO

Kad se radi o dizajnu i renoviranju kupaonice, jedan od najvažnijih elemenata koji treba uzeti u obzir je tuš. Dobar tuš može svakoj kupaonici...

PROMO

Stanovnici Popovače i okolice svoju svakodnevnu kupnju od danas mogu obavljati u novouređenoj Pivac market-mesnici, opremljenoj najsuvremenijom opremom usklađenom s najvišim tehnološkim standardima. Veći...

PROMO

Najveći vinski podrum u Hrvatskoj, na 3000 m2, bit će otvoren od 12. do 14. travnja

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.