Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

U subotu zatvaranje klizališta u Glini uz nastup Klizačkog kluba Zibel!

Klizalište u Glini zatvara se u subotu, 21. siječnja u 11 sati. U sklopu programa zatvaranja sudjelovat će Klizački klub Zibel iz Siska čiji će članovi prezentirati ovaj sport uz mnoštvo atraktivnih klizačkih elemenata.

Proteklih mjesec dana mališani Gline i svi ostali posjetitelji uživali su u besplatnom klizanju koje je za djecu Banovine osigurala Sisačko-moslavačka županija.

“Pozivamo sve na atraktivan program zatvaranja klizališta u Glini u subotu, 21. siječnja u 11 sati! Klizalište će posljednjeg dana biti otvoreno od 10 do 13 sati uz besplatan najam klizaljki.

Dođite i zabavite se na klizalištu u Glini uz atraktivan nastup sisačkih klizačica i klizača!”, pozivaju iz Sisačko-moslavačke županije.

Još vijesti

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Petrinja

Grad Petrinja donio je u prosincu prošle godine Odluku o provođenju radova za opće dobro bez naknade na području Grada Petrinje. Radove za opće dobro...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.