Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Sisački strijelac i trener streljaštva postao predsjednik Hrvatskog parastreljačkog saveza!

Tihomir Ilijević (u sredini)

Siščanin Tihomir Ilijević, jedan od osnivača Športskog streljačkog kluba „HVIDR-a Siska“ (koji ove godine slavi 25 godina kontinuiranog postojanja i uspješnog djelovanja), uspješni strijelac, streljački sudac, certificirani trener streljaštva, nositelj počasne titule „Nacionalnog majstora strijelca“, te jedan od osnivača prvog streljačkog kluba osoba a invaliditetom u Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji „Centar“, postao je predsjednik Hrvatskog parastreljačkog saveza.

Tihomir Ilijević jedno vrijeme bio je i predsjednik Športskog streljačkog kluba „HVIDR-a Siska“, a cijelo vrijeme ujedno i natjecatelj s brojnim uspješnim rezultatima, dugogodišnji tajnik te cijelo vrijeme i trener tog kluba. Klub sve ove godine, pa sve do sada, bilježi izuzetne rezultate u streljačkom sportu, te su se pod njegovim vodstvom i treniranjem iznjedrili mnogi izuzetni rezultati.

Kako je i sam sudionik Domovinskog rata i RVI, uz još nekolicinu strijelaca, jedan je od inicijatora i osnivača prvog streljačkog kluba osoba sa invaliditetom u Sisku i na području Sisačko-moslavačke županije „Centar“, koji je također pokazao značajne rezultate.

Iako je i sam prije sudjelovao u natjecanjima u streljaštvu osoba sa invaliditetom, te surađivao s Hrvatskim parastreljačkim savezom, kao i sa osobama s invaliditetom, uska suradnja u zadnjih dvije – tri godine je urodila velikim povjerenjem u njega od strane naših natjecatelja s invaliditetom.

Tako je na Izbornoj Skupštini Hrvatskog para streljačkog saveza, koja je održana 14. siječnja 2023. godine u Zagrebu za predsjednika izabran upravo Tihomir Ilijević.

“Ovaj izbor nije samo priznanje dobrog i kvalitetnog rada, te korektne suradnje sa svim našim strijelcima sa osobama sa invaliditetom, već i čast, ali i ozbiljan posao koji sada stoji pred njim.

Pri tome moramo naglasiti kako njegov rad u Športskom streljačkom klubu „HVIDR-a Sisak“ i SKOI „Centar“ neće biti zanemaren, niti manje važan. U navedenim klubovima mu pomaže također certificirana trenerica i predsjednica jednog od klubova Nataša Acs i također nositeljica titule „Nacionalnog majstora strijelaca“. Osim nje, u Klubu uvijek pomažu i svi ostali strijelci i roditelji/rodbina strijelaca, jer bez zajedničkog truda i angažmana – ne bi bilo niti odličnih rezultata, napretka i opstanka.

Još jednom čestitamo Tihomiru na zasluženo izabranom mjestu predsjednika, koji će zastupati i zalagati se za sve strijelce sa invaliditetom iz cijele Republike Hrvatske, a što je za naš grad izuzetna čast.

Ovom prilikom također pozivamo sve, a osobito osobe sa invaliditetom da dođu u prostorije u kojima treniraju oba kluba, koje se nalaze na adresi; Sisak, Ljudevita Gaja 17, ispod Gradskog bazena u Sisku i isprobaju streljaštvo. Mnogi su svratili i ostvarili prekrasne rezultate, divna prijateljstva i druženja, putovanja, natjecanja, medalje i uspomene za život”, poručuju iz kluba HVIDR-a Sisak.

Još vijesti

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SPORT

Jasenovački attletski klub ove godine obilježava četvrt stoljeća rada. A ova sezona započela je odlično – Mihael Prelesnik osvojio je srebrnu medalju u skoku...

SPORT

U Somboru u Srbiji od 15. do 22. siječnja održan je turnir ‘A’ kategorije u boksu za žene ‘Kup nacija 2023’. “Naša Agata Štajcer...

OBNOVA

Sisak kao administrativno sjedište Sisačko-moslavačke županije u punom je fokusu aktualne županijske uprave. Nastojanja župana Ivana Celjaka za ravnomjernim razvojem svih područja Županije jednako...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.