Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

PUK 2023: Započele su prijave za “Popovački urnebesni karneval”

Turistička zajednica Grada Popovače poziva vas na tradicionalnu manifestaciju „Popovački urnebesni karneval“ koja će se održati u subotu 18. veljače u 15.00 sati.

“Dolazak sudionika planiran je od 14.00 sati na Trgu II kod Doma kulture gdje preuzimate brojeve za izbor najbolje maske, a za dobrodošlicu vas očekuju krafne, čaj i kuhano vino. Povorka kreće u 15.00h.

Nakon predstavljanja i izbora najboljih maski za koje ćemo pripremiti zanimljive nagrade nastavljamo druženje uz glazbeni program.

Na poziv se mogu odazvati svi zainteresirani sudionici s područja grada Popovače, ali i šire okolice.

Prijave možete dostaviti do 13. veljače na e-mail turisticka.zajednica@popovaca.hr, a za sve upite možete nas kontaktirati na broj mobitela 099/333 0188″, navode iz Turističke zajednice Grada Popovače.

PRIJAVNICA ZA PUK 2023

Još vijesti

KULTURA

Ovaj projekt provodi nevladina organizacija HERMES (Hrvatska edukacijska i razvojna mreža za evoluciju sporazumijevanja) u suradnji s udrugom „Kuća Anne Frank“ iz Amsterdama, a...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 25. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani nadzor kretanja i zaštite pješaka u prometu.

Popovača

Već tradicionalno, osamnaestu godinu zaredom, gradonačelnik Popovače Josip Mišković je sa svojim suradnicima održao prijem sisačkog biskupa i svećenika s ovog područja. Bila je...

KULTURA

U pripremi je bogat program ovogodišnjeg obilježavanja Noći muzeja na temu “Muzeji su važni” koji će 27. siječnja u Popovači biti održan na dvije...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.